Untitled

Здрави и силни с продукти от природата „Пчелинь“

На фона на екзотичните здравословни продукти от близо и далеч, сякаш забравяме, че имаме родни, спокойно титулуващи се като супер храни. Такива са медът и пчелните продукти. Наричат ги най-ценните естествени мултивитамини, защото съдържат пълния спектър от хранителни вещества, аминокиселини, витами­ни и ензими. На пазара ще ги откриете във формата на мед, пчелен прашец, клеева тинктура и други пчелни продукти. Един от производителите, спечелил доверието на потребителите е българската компания „Пчелинъ“. Тя има дългогодишни традиции в отглеждането на пчели и в производството на пчелни продукти – наследник е на едноименната пчеларска ферма, създадена през 1909 г. В производството си влага само истинска продукция от специално селектирани пчелни ферми и райони в страната. Всички нейни продукти са 100% натурални, без допълнителни термични обработки, без ГМО, без имитиращи подсладители, без оцветители, без изкуствени аромати. Под марката „Пчелинь“ у нас се произвеждат „Пчелен прашец“, „Клеева/Прополисова тинктура“ и уникалния „Еликсир 4 в 1“.

p4elen pra6ecПчелният прашец „Пчелинь“ се счита за една от най-пълноценните и „за­вършени“ храни в природа­та – съдържа желязо, протеини, Б витамини и фолиева киселина. Твърди се, че той е по-богат на протеини от който и да е животински източник. Съдържа повече аминокиселини от говеждо месо, яйца или сирене със същото тегло.

Помага осезаемо на:

– анемии, алергии, аст­ма, бронхит и синузит

– импотентност и па­тологични симптоми при менопауза

– инфекции; отслабен имунитет

– умора, депресия, стрес, безсъние, хронична слабост

– високо или ниско кръв­но налягане

Дозировка и начин на приемане:

Най-популярният на­чин за приемането му е като се разтвори в кисело мляко в съотно­шение 1:3 — 1 лъжичка прашец в 3 лъжички ки­село мляко, като сместа се приготвя от вечерта и се консумира след разбърква­не сутринта на гладно.

PropolisКлеева/Прополисова тинктура Пчелинъ“ се произвежда по стара семейна технология, като отлежава 100 дни в специални съдове, на тъмно и прохладно място. За разлика от масово произвежданите тинктури, при които в етиловия спирт се влагат прополисови гранули или пръчки, извличайки се активните съставки само от повърхностният слой, в тази на „Пчелинъ“ се влага прополис на прах. Фирма „Роял Бийс“ е единствената в България, която притежава патент за технология на производството, която допринася за пълното извличане на активно-полезните съставки на прополиса и високата им концентрация в тинктурата. Прополисът се характеризира със силно антимикробно действие. Съдържа десетки ценни витамини, 16 вида аминокиселини, етерични масла, минерални соли и микроелементи.

Помага осезаемо на:

  • Имунната система

  • Храносмилателната система

  • Костната, мускулната и нервната тъкани

Дозировка и начин на приемане:

До 10 капки за лица под 12 години и до 20 капки за възрастни се разреждат в 50 мл. вода или мляко. Приемат се 3 пъти дневно 1/2 – 1 час преди хранене.
eliksirЕликсир 4 в 1 „Пчелинь“ е уни­кално съчетание от мед, пчелен прашец, прополис и пчелно млечице. Комбинацията от продукти има голямо хранително, профилактично и лечебно въздействие върху организма. Съдържа всички важни за подрастващия организъм витамини в препоръчителните за детската възраст концентрации. Има приятен вкус, поради което се приема много лесно и с желание от децата. Подходящ също за спортисти преди състезания и студенти по време на изпитни сесии.

Помага осезаемо при:

 • анемии, алергии, аст­ма, бронхит и синузит

 • язва, гастрит, колит

 • депресия и неврологич­ни нарушения

 • стерилитет, импо­тентност и патологични симптоми при менопауза

 • инфекции и отслабен имунитет

 • заболявания на простатата, черния дроб и бъбреците

 • умора, стрес, безсъние, хронична слабост

 • високо или ниско кръв­но налягане

Дозировка и начин на при­емане:

Профилактично за сти­мулиране на имунитета, за здраве, енергия и забавяне про­цесите на стареене: 1 чаена лъжица сутрин на гладно всеки ден целогодишно. При различни заболявания: 3 чаени лъжички днев­но, преди хранене.

Продуктите „Пчелинь“ се отличават и с това, че може да ги намерите в аптечната мрежа. Разпространението е благодарение на ексклузивния им дистрибутор на фармацевтичния пазар у нас – „Фаркол“АД.