epruvetka kapka

Мартенски намаления в аптеки „Фаркол“

Празничният март идва със сняг, но и с много атрактивни намаления. Този месец може да се възползвате от специални промоцени на 28 топ продукта в аптеки „Фаркол“ – Бургас. Те са подбрани така, че да отговарят на сезонната заболеваемост. След пика на болните от края на януари, когато в региона бе обявена грипна епидемия, здравните регистри отново отбелязват ръст на острите респираторни заболявания.

За борба с тях сега се изправят продукти като „Тайлол хот“, „Анзибел“, „Дефендил“, „Вая“, „Проспан“, „Трахизан“, „Витарал“ и др, всички те с впечатляващи отстъпки, достигащи до -30% . „Решихме да намалим цените им, за да са по-достъпни за пациентите, тъй като заболеваемостта в региона и към момента е висока“, посочват от аптеки „Фаркол“ – Бургас.

При често повтарящи се респираторни инфекции например фармацевтите препоръчват „Дефендил Имуноглюкан“. Предпочитан продукт при простуда и грип са сашета „Тайлол хот“, разработени във варианти за възрастни и деца. Ако е налице гърлобол изпитано средство са таблетките за смучене „Анзибел“. В супер цените им може да се убедите на място в аптеките на веригата в Бургас, както и в аптеките в Малко Търново и Българово.

На фокус този месец е „Флудрекс хот дринк без захар“ – заради предимствата си при овладяване на простудни и вирусни заболявания. На изключително изгодна цена през март може да закупите също топ продуктите „Трахизан“ – с антибактериално действие при възпаление и болки в гърлото, както и сироп „Проспан“, който е ефективно средство при кашлица и бронхит за цялото семейство. От витамините, които са много важни за противодействие на инфекциите, през март са намалени „Допелхерц витамини от А до Я“, „Витамин С“ и др.

1-3

2-3 В Бургас аптеки „Фаркол“ може да намерите на адреси:

Аптека „Бургас“ – бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“ ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23

/срещу магазин „Болеро“/

Аптека „Здраве“ ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „ДКЦ 1“ бул. Стефан Стамболов №73 /в МБАЛ-Бургас/

Аптека Фаркол Демокрация“ ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Аптека „Славейков“ ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката, под магазина за риба/

Подробности на фейсбук страницата на аптеки Фаркол и на сайта www.farkol.bg