esen 2017

Как да укрепим организма на прага на есента – вижте предложенията на аптеки „Фаркол“

Наближаващата есен е сезон, в който започват да ни мъчат простудни заболявания. Преходният период, със своите по-ниски температури и влага, ни прави уязвими и на остри респираторни инфекции. Най-податливи на тях са децата и хората с отслабени защитни сили.

Как да противодействаме на причинителите на тези сезонни болести – бактериите и вирусите? Отговорът, който фармацевтите на аптеки „Фаркол“ дават е – с есенна профилактика. Само така ще подсилим организма, който няма да позволи пробойна в имунната ни система.

Затова в новите си месечни предложения за септември, бургаската аптечна верига е включила сезонни продукти за укрепване на имунитета, медикаменти при фибрилитет, висока температура, хрема, възпаление на устната кухина, болки в гърлото и др. Всички продукти от месечната брошура са на промоционални цени, с които се спестява доста при покупка.

Сред медикаментите са капсули „Респигард с Коластра“ за силна имунна система, ефервесцентни таблетки „Редоксон“ с витамин С и цинк, желирани бонбони „Редокситос“ с високо съдържание на витамин С – подходящи за деца над 4 години. Намаленията при тези позиции достигат до – 20%. Доста изгодно през септември може да вземете също продукти, които ще облекчат състоянието ви, ако вече не се чувствате добре. Такива са разтворими таблетки „Ефералган“ , „Трахизан“ за смучене при болки в гърлото, маз и спрей „Низита“ при хрема и др.

ТРИ НА ТОП ЦЕНИ през септември са „Допелхерц Актив Омега с Гинко Билоба“ за добра памет и концентрация, „Допелхерц Систем Хиалурон“ за хидратирана и сияйна кожа, който сега е с подарък 30 таблетки Витамин Б комплекс и „Протефикс фиксиращ крем с Алое Вера“ за силна фиксация и нежна грижа за лигавицата.

През целия месец на специална цена от 1,49 лв. по повод Световния ден на сърцето – 29 септември е Валидол Рамкофарм.

Всички продукти с техните промо цени може да видите по-долу, във фейсбук-страницата на аптеки „Фаркол“ https://www.facebook.com/aptekifarkol/ или на място в аптеките ни в Бургас:

Аптека „Бургас“ – бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“ ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23

/срещу магазин „Болеро“/

Аптека „Здраве“ ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „Славейков“ ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката, под магазина за риба/

Аптека „ДКЦ 1“ бул. Стефан Стамболов №73 /в МБАЛ-Бургас/

Аптека Фаркол Демокрация“ ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

plakat septemvri