plaj slimbell

Време е за ново начало и нова фигура

Пролетта е сезон, в който цялата природа се обновява и в нас някак се пробужда желанието за промяна. Време е за ново начало! И за нова фигура!

След зимното обездвижване и похапване твърде е възможно да сме натрупали някой излишен килограм. Но как да отслабнем и отново да влезем във форма? Свикнали сме да смятаме, че отслабването е възможно само и единствено благодарение на драстична диета и изтощителни тренировки. Това далеч не е така. На първо място ни е нужна мотивация. Заредете се с нея в навечерието на Европейския ден за борба със затлъстяването – 19 май.

Следващите редове са за тези, които желаят промяната. Първото, което трябва да направим е да се откажем веднъж завинаги от некачествената храна. Да следим етикетите – оцветители, овкусители, ГМО и всякакви „подобрители“ вредят не само на фигурата, но и на здравето ни. Някои дребни правила също ще ни помогнат, като „Не изяждайте всичко в чинията“ и „Намалете алкохолът – той е калорийна бомба“. Втората крачка е да се движим и спортуваме. Така ще се възстановят нормалните функции на системите и органите на тялото. На трето място за нездравословния начин на живот е стреса в ежедневието. Вследствие на него посягаме по-често към храната или както често чуваме „От нерви пълнея“.

Търсейки начин да помогне на толкова много хора, българският производител „Бел Хомеопатия“ създаде хомеопатичния специалитет „Слимбел“. Той дава възможност на организма да се справи с всички изброени негативни въздействия върху тялото и духа.

slimbell2„Слимбел“ влияе в три основни посоки: Намалява телесните течности и повлиява разграждането на мастните депа. Намалява апетита за сладки неща и поглъщането на огромни количества храна. Влияе благотворно върху духа, като намалява вредното действие на стреса.

Не забравяйте заедно с употребата на „Слимбел“ да изпивате поне два литра вода дневно, за да подпомогнете изчистването на разпадните продукти от организма.

„Слимбел“ се приема по две таблетки половин час преди хранене, като се поставят под езика, при спазване на правилото да няма аромат в устата в момента на прием. Ефективността му се споделя от много пациенти – и дами , и господа. Може да го намерите в аптечната мрежа в цялата страна.