promo mart

Аптеки „Фаркол“ с големи намаления през март

Месец март стартира с големи намаления в бургаската верига аптеки „Фаркол“. Актуални сезонни медикаменти излизат на промо цени и до края на месеца могат да се купят доста изгодно.

Три продукта са на ХИТ ЦЕНА – 40%. През целия март с такава впечатляваща отстъпка са таблетки за смучене Ен Ти Тус с 12 подбрани билки, продукта срещу болка, възпаление и повишена температура Долорен и дъвчащите таблетки Кавит, подпомагащи цялостно организма на децата.

Още 18 продукта са включени в СУПЕР ОФЕРТИ, които са разпределени в трите деседневки на месеца – от 1 до 10 март; от 11 до 20 март и от 21 до 31 март. Намаленията при тези медикаменти са от 12 до 25%. Сред супер офертите са капки Биогая, сироп Хустагил, Алка-Зелцер, Упсавит витамин С, Прополки, Бронхикум, Валидол, Ибупром и др. Има и медикаменти, които, освен на атрактивна цена, са и с подарък – като Кардиохелп Макс М, към който получавате безплатно и 30 таблетки Коензим Q10. Купувайки Неоставит М пък получавате още една опаковка от 60 таблетки, както и подарък Матсан дойч крем от 80 мл.

НА ФОКУС в аптеки „Фаркол“ за месец март е Но-шпа. От 1 до 31 март спазмолитичните таблетки са на специална цена 3,70 лв. по повод Световния ден за борба с бъбречните заболявания – 10 март.

Ето и конкретните медикаменти и новите им цени през март:

image description

Ще намерите на адреси:

Аптека „Бургас“ – бул. „Христо Ботев“1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“ – ж.к.Братя Миладинови, ул.„Шар планина“23 /срещу магазин „Болеро“/

Аптека „Здраве“ – ул. „Св. св. Кирил и Методий“3

Аптека „Славейков“ – ж.к. Славейков, бл.146, вх.А /срещу поликлиниката/

Аптека „ДКЦ 1“ – бул. „Стефан Стамболов“73 /в МБАЛ-Бургас/

Аптека “Фаркол Демокрация“ – ж.к. Братя Миладинови, бул.“Демокрация“, бл.117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Потърсете ни и във фейсбук-страницата на аптеки „ФАРКОЛ“:

https://www.facebook.com/aptekifarkol/