more9

Снимай своето бургаско лято и спечели награди от аптеки „Фаркол“

За трета поредна година Ви предизвикваме да запечатате на фото своите летни емоции. И докато се забавлявате, снимките от Вашата бургаска почивка могат да Ви донесат неочакван подарък. Изненадите идват от нашата лятна игра „Моето бургаско лято – с аптеки „Фаркол“.

liatna igra1

Акцията „снимай, изпрати и спечели“ започва на 13 август и ще продължи до 23 август. В рамките на инициативата ще бъдат отличени три от най-атрактивните снимки, чиито автори ще получат подаръци. Участие може да вземе всеки, запечатал в снимка весел момент от лятото в Бургас, като я изпрати на фейсбук-страницата на аптеки „Фаркол“ с адрес https://www.facebook.com/aptekifarkol/. Топ 3 на най-атрактивните снимки ще бъде определено от авторитетно жури от аптеките. Всеки от авторите на фотосите ще получи подаръчен комплект, който включва порцеланова чаша, лятна шапка и фризби.

Очакваме с нетърпение снимките Ви, запечатали Вашето незабравимо лято в Бургас и Ви пожелаваме ваканция, изпълнена с много положителни емоции, релакс и красиви спомени!

Правила на играта „Моето бургаско лято с аптеки Фаркол“ – ТУК