sarce

„Фаркол“ изненада 10 обичани лекари на професионалния им празник

Д-р Веселина Железова - ШуменДиректорът на МБАЛ Тота Венкова Габрово прие подаръка от управителя на Фаркол - В. Търново Tодор АсеновМ. с. Венета Пенерлиева от МБАЛ Шумен10 любими и обичани от пациентите си лекари и медицински сестри от цялата страна, събрали най-висок вот в инициативата на фармацевтична компания „Фаркол“ – „Достойните лекари“ бяха приятно изненадани днес на работните си места по повод професионалния им празник – Денят на здравния работник.

Инициативата събра над 150 номинации на медици, на които Вие, пациентите се доверявате и разчитате във всеки един момент. Кампанията се проведе в продължение на три седмици в интернет и целеше да покаже значимостта на лекарската професия.

В топ 10, с най-много номинации, попаднаха хирург, уролог, акушер-гинеколог, кардиохирург, двама педиатри, две медицински сестри и двама общопрактикуващи лекари. Ето и техните имена:

  1. Медицинска сестра Таня Йорданова от МБАЛ „Лайф Хоспитал“ – Бургас 

  2. Д-р Георги Стаменов – акушер-гинеколог от МБАЛ „Надежда“ – София 

  3. Д-р Васил Керанов – хирург в УМБАЛ Бургас 

  4. Д-р Катя Гераскова – педиатър в МБАЛ „Бургасмед“ 

  5. Д-р Стефан Бенков – неврохирург в МБАЛ „Тота Венкова“ – Габрово 

  6. Проф. Иван Мануков – началник на Кардиологично отделение в МБАЛ Пловдив 

  7. Д-р Владимир Николов – уролог в „Лайф хоспитал“ и ДКЦ 2 

  8. Д-р Веселина Железова – общопрактикуващ лекар – Шумен 

  9. Медицинска сестра Венета Пенерлиева от отделението по Акушерство и гинекология в МБАЛ – Шумен 

  10. Д-р Светлана Илина – педиатър в МБАЛ „Св. Иван Рилски“ в Елхово

По регламент трябваше да бъдат наградени петима медици, но поради еднаквия брой гласове, те станаха десет. Екипи на „Фаркол“ от клоновете в Бургас, Шумен, Пловдив, Велико Търново и София посетиха днес 10-те лекари и ги изненадаха приятно с кошница с подаръци и цветя от името на благодарните им пациенти. Честит празник на всички работещи в сферата на здравеопазването – бъдете здрави и приемете нашето „Благодаря“ за грижите и надеждата, която ни давате.

Медсестра Таня Йорданова току що е излязла от операция в Лайф хоспиталIMG_20170407_114315Урологът д-р Владимир НиколовД-р Катя Гераскова - педиатър Бургасмед