june slance

Изкушаващи отстъпки в аптеки „Фаркол“ през юни

 

Специални предложения на избрани топ продукти очакват клиентите на аптеки „Фаркол“ и този месец. Юнските отстъпки са повече от изкушаващи. Убедете се сами, като посетите на място някоя от аптеките на бургаската верига.

Фармацевтите напомнят, че стартът на любимия на всички сезон – лятото обичайно е съпътстван със стомашно-чревни разстройства. С тях лесно може да се справите с помощта на пробиотични капсули „Вая“ – ефективно решение при остра диария. Ще ги намерите в аптеки „Фаркол“ – сега с впечатляваща отстъпка. Слънчевите лъчи, на които толкова се радваме през лятото, освен загар, могат да ни донесат и кожни раздразнения. Насреща е крем „Калмидерм“ – и то с намаление през юни. Верен помощник за заздравявания на рани, включително и изгаряния, е „Пантенол“. Сега спреят е на супер изгодна цена в аптечната верига. Доста на сметка ще откриете също пластири за наранявания „Дермапласт“. Има със забавни картинки – за деца, водоустойчиви в различни размери.

На топ цени са още „Генгигел зъбче“ – за майките на мъници с никнещи зъбки, както и „Ворти“ – течност за брадавици. От аптеки „Фаркол“ напомнят още, че сме в сезона на гъбичните инфекции – затова там през юни на специална оферта е „Фунгофин“ – крем и спрей.

Апарат за кръвно „Бесер“ – механичен, както и „Тенсовал“ – автоматичен са сред другите избрани артикули с намаление този месец. Специално за дамите, които искат да са блестящи през лятото е „Допелхерц комплекс за красота“. Има още много изгодни предложения, които може да видите на фейсбук-страницита на аптеки „Фаркол“ или на място на следните адреси:

Аптека „Бургас“ Бургас, бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“ Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23 /срещу магазин „Болеро/

Аптека „Здраве“ – Бургас, ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „ДКЦ 1“ – Бургас, бул. Стефан Стамболов №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека Фаркол Демокрация“ Бургас, ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Аптека „Славейков“ Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката/

Аптека „Фаркол – М. Търново“М. Търново, ул. „България“ 28

Аптека „Фаркол – Българово“ – Българово, ул. „Първи май“ 10

06 apteki L

06 apteki G