esenn

Специални цени на сезонни продукти за деца в аптеки „Фаркол“ през ноември

Унесени от необичайно топлото време навън, грипната вълна още ни се вижда далеч, но е добре отсега да се погрижим за нашата защита. Eкипът на аптеки „Фаркол“ е помислил за това, прибавяйки над 40 сезонни продукта с ударни намаления в промоциите си за месец ноември. Акцентът е поставен именно върху есенно-зимните инфекции и възможностите за профилактика и лечение.

Специално е помислено за най-малките, чието боледуване понякога е по-продължително и с редица усложнения. За силен имунитет и бързо оздравяване на малчуганите, от аптеки „Фаркол“ на промо цена препоръчват капсули „Допелхерц Имуно за деца“, сироп „Самбукол“ с черен бъз, хипертоничен и изотоничен спрей за нос „Маример бебе“, хомеопатични таблетки „Инунобел“, сашета „Тайлол хот педиатрик“ и др. Сред сиропите за кашлица с отстъпки този месец са „Проспан“ и „Тусавит“, а при възпаления на гърлото насреща е „Трахизан“. За малките палавници също са предназначени продуктите „Носко ойл“ при суха и сърбяща носна лигавица и „Носко хемо гел“ при кървене от носа. Предлагат се и доста продукти за възрастни, като витамини „Суправит мултивит“, „Суправит актив“, както и мощната доза витамин С от 1000 мг от същата серия. На специална цена в аптеки „Фаркол“ също са „Гинко Билоба с Омега 3“, „Талцид“ при киселини и др.

В рубриката „Три на топ цени“ са капсулите „Легалон“ – за лечение на черния дроб, прахчета „Дона“ – при болки в ставите и гел „Перскиндол актив“, подходящ при травми и схващания. На много изгодна цена този месец е и инхалатор „Зано“, осигуряващ аерозолна тепария при астма, алергии и други респираторни заболявания.

На фокус през ноември са таблетките с магнезий „Маг 6“, а поводът е Световния ден за борба с диабета – 14 ноември.

apteki lice

apteki gryb

Ето къде може намерите тези и още продукти на топ цени:

Аптека „Бургас“ Бургас, бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“ Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23 /срещу магазин „Болеро/

Аптека „Здраве“ – Бургас, ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „ДКЦ 1“ – Бургас, бул. Стефан Стамболов №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека “Фаркол Демокрация“ Бургас, ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Аптека „Славейков“ Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката/

Аптека „Фаркол – М. Търново“М. Търново, ул. „България“ 28

Аптека „Фаркол – Българово“ – Българово, ул. „Първи май“ 10

Екипът на аптеки „Фаркол“ Ви пожелава здраве и топло есенно настроение!