slance race

Супер намаления в аптеки „Фаркол“ през юли

Летните намаления в аптеки „Фаркол“ продължават и през юли. През целия месец на цена под регулярната са пуснати над 30 продукта, като намалението при някои от тях достига 32%. Изборът им е съобразен с честотата на сезонните заболявания, обясняват от аптеки „Фаркол“. По този начин фармацевтите от бургаската аптечна верига се опитват да предоставят по-достъпни здравни грижи в помощ на уязвими групи клиенти.

Сред супер офертите са пробиотични продукти за стомашно-чревен комфорт, като „Лактофлор Ентерик Екол“, под формата на сашета и капсули. Продукти с подобно действие са сред задължителните за лятната почивка, посочват фармацевтите. Така ще имате спокойствие при атака на стомашно-чревни вируси, които са особено характерни през лятото.

apteki lice

В сезона на гъбичките, в аптеки „Фаркол“ ще намерите с отстъпка два от популярните продукти за борба с неприятните микотични инфекции. Става въпрос за „Фунгофин“, който може да вземете в предпочитана от нас форма – спрей или крем. С оглед високия клиентски интерес на атрактивна цена отново е популярният „Пантенол“ спрей, който ще предпази и помогне на вас и децата ви при всички форми на слънчеви изгаряния и кожни раздразнения.

В раздела болкоуспокояващи, на промоцена, ще откриете продукти като „Долорен“, „Но-шпа“ и др. В рубриката „Три на топ цени“ са поставени „Допелхерц систем колаген“, който този месец е с подарък „Витамини Б комплекс“, „Допелхерц витамини за очи+Омега 3“ и почистващи таблети с активен кислород „Протефикс таблети за протези“.

apteki gryb

Лятото е сезон, в който прекарваме повече време навън, сред природата и това създава рискове, вследствие ухапвания от комари и кърлежи. Затова е добре в чантата си да имате подходящ продукт срещу тях. Едни от доказалите се на пазара са с марката „Аутан“ – има лосиони, сухи спрейове, които щи ви осигурят нужната защита. По повод 8 юли – Световния ден за борба с алергиите „На фокус“ през юли са противоалергичните таблетки „Зодак“.

Всички актуални предложения с отстъпка може да видите във фейсбук-страницата на аптеки „Фаркол“, в сайта www.farkol.bg или на място в аптеките.

Аптека „Бургас“ Бургас, бул. Христо Ботев №1 /до светофара/

Аптека „Трапезица“ Бургас, ж.к. Братя Миладинови , ул. Шар планина №23 /срещу магазин „Болеро/

Аптека „Здраве“ – Бургас, ул. Св. св. Кирил и Методий №3

Аптека „ДКЦ 1“ – Бургас, бул. Стефан Стамболов №73 /в УМБАЛ-Бургас/

Аптека Фаркол Демокрация“ Бургас, ж.к. Братя Миладинови, бул. Демокрация, бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Аптека „Славейков“ Бургас, ж.к. Славейков , бл. 146, вх.А /срещу поликлиниката/

Аптека „Фаркол – М. Търново“М. Търново, ул. „България“ 28

Аптека „Фаркол – Българово“ – Българово, ул. „Първи май“ 10