hap4e

Продукти срещу грип и настинка с големи намаления в аптеки „Фаркол“

Как да се справим с упоритите и неприятни инфекции през есента? В това се опитват да помогнат аптеки „Фаркол“, където днес – 1 ноември обявиха специални промоционални цени на топ продукти срещу настинка и грип. Есенните вируси повалят все повече хора в Бургаско, затова аптечната верига е акцентирала именно на медикаменти, които предпазват или облекчават подобни състояния. Цените им ще се запазят ниски през целия ноември.

В рубриката „Три на топ цени“ са фокусирани билков сироп „Тусавит“ срещу кашлица, капсули „Тавипек“, също на билкова основа, с отхрачващо действие и „Витарал“ – комплекс от витамини и минерали за повишаване на имунитета. Всички те са с впечатляващи отстъпки до края на месеца.

Сред супер офертите са още сашета „Тайлол хот“ при простуда и грип, таблетки за смучене при болно гърло „Анзибел“, сироп „Експекторанс №5“ при кашлица, витамини „Допелхерц“ за деца и възрастни, сашета за поддържане на нормалната микрофлора „Био баланс“ и др. Цените им са намалени с до – 22%.

През ноември продукът на фокус в аптеки „Фаркол“ е „Окувит лутеин форте“ . Витамините, специално разработени за здравето на очите са избрани по повод 13 ноември, когато отбелязваме Международния ден на слепите хора. Той ще бъде на специална ниска цена до 30 ноември.

Има и още промоционални продукти, които може да откриете в 6-те бургаски аптеки с логото „Фаркол“, както и в обектите на веригата в Малко Търново и Българово. В изгодните цени може да се убедите на място на следните адреси в Бургас:

 

Аптека „Трапезица“ – ж.к. Братя Миладинови, ул.„Шар планина“23 /срещу магазин „Болеро“/

Аптека „Бургас“ – бул. „Христо Ботев“1 /до светофара/

Аптека „Славейков“ ж.к. Славейков, бл.146, вх.А /срещу поликлиниката/

Аптека „ДКЦ 1“ бул. „Стефан Стамболов“73 /в МБАЛ-Бургас/

Аптека „Здраве“ – ул. „Св. св. Кирил и Методий“ 3

Аптека „Фаркол Демокрация“ – ж. к. Братя Миладинови, бул. „Демокрация“ ,бл. 117, вх. 11 /блок Народен юмрук/

Заповядайте на място или вижте цените на намалените медикаменти на сайта www.farkol.bg или във фейсбук-страницата на аптеки Фаркол https://www.facebook.com/aptekifarkol/

11.2017

image description