pod nikulden

Никулденски подаръци от аптеки „Фаркол“

Бургаските аптеки „Фаркол“ подготвят специални изненади за бургазлии по случай празника на морския град – Никулден.

Любимите аптеки пожелават весел празник на всички и гарантират допълнителна доза празнично настроение за няколко късметлии, които ще получат подаръци.

nikulden

Шанс да ги грабнат имат всички, които се включат в празничната фейсбук-игра, която стартира на 26 ноември. На връх празника – 6 декември трима от участниците, изтеглени на лотариен принцип, ще станат собственици на фитнес гривна, кухненска везна и кантар.

Към всички участници обаче има въпрос-предизвикателство, свързан с развитието на най-голямата бургаска аптечна верига. Вярваме, че той няма да затрудни редовните клиенти и по-паметливите бургазлии. А въпросът е: През коя година отваря врати Първата частна аптека в Бургас „Здраве“, част от верига „Фаркол“? От там припомнят, че тя всъщност е първата частна аптека изобщо в страната, разкрита след демократичните промени.

От аптеки „Фаркол“ ви очакват на фейсбук-страницата https://www.facebook.com/aptekifarkol/. Играта стартира днес. Късмет на всички и весело посрещане на празничния Никулден от екипа на аптеки „Фаркол“!